Op deze website kunt u de meest recente informatie zoals het partijprogramma, kandidatenlijst, statuten, informatie over het verkrijgen van lidmaatschap en donaties.

Aaldert Bonder

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Aaldert Bonder, 38 jaar en ik woon met mijn vrouw, dochter van 10 en zoon van 8 in de wijk Kloosterveen in Assen. De kinderen gaan naar basisschool de Kloostertuin en hebben het erg naar hun zin bij volleybal, atletiek en RaceKids-motorrijden op het TT-circuit.

Ik ben opgegroeid in de omgeving van Assen waar ik met veel plezier met mijn ouders en broer heb gewoond. In mijn jeugd was ik vooral actief met judo, scouting en het organiseren van mini-disco’s voor verenigingen en campings. Op mijn 18de ben ik naar Assen verhuisd waar ik lange tijd bij de ESSO aan de Overcingellaan heb gewerkt. Ook heb ik me ingezet voor voetbal bij ACV en heb naast mijn opleiding een eigen ICT-bedrijf gehad als bijbaan.

Al enige tijd ben ik werkzaam als security- en privacyadviseur voor de overheid, vooral de belangen van de meest kwetsbare inwoners (bijvoorbeeld het sociaal domein) zet ik me graag voor in. Ik hecht waarde aan een efficiënte samenwerking waarbij de belangen van een ieder goed worden meegewogen voor het beste resultaat.

Vanaf het moment dat de kinderen naar school gaan ben ik actief op basisschool de Kloostertuin voor onder andere de OR en de kluscommissie. Verder vind ik het belangrijk om fit & gezond te blijven en wandel daarom graag met vrienden door de wijk of we lopen een rondje hard bij ons in de buurt. Zodra het weer kan pak ik graag het trainen in de sportschool weer op.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste samen door met mijn gezin of vrienden. Ook klussen vind ik erg leuk om te doen maar voor het beste resultaat vraag ik de hulp van een vakman.

U kunt van mij verwachten dat ik me inzet voor alle Assenaren en kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

Aaldert Bonder

Met ziekteverlof
Lijst 10, kandidaat #4
aaldert.bonder@gmail.com
06-21439844