Op deze website kunt u de meest recente informatie zoals het partijprogramma, kandidatenlijst, statuten, informatie over het verkrijgen van lidmaatschap en donaties.

Luc Rengers

Aan alle inwoners van Assen

In de aanloop naar de verkiezingen krijg u allerlei folders en mailtjes aangeboden. Die van ASSEN CENTRAAL kunt u lezen en de rest niet…. Hoewel? Beter is: lees ze allemaal en trek dan de conclusie op welke partij je gaat stemmen. Volgens mij bestaat de grote kans, dat je dan bij ASSEN CENTRAAL terecht komt. Op zich logisch, want wij hebben geen binding met landelijke politieke partijen. We zijn niet in een rechts of links hokje te stoppen. We zijn onafhankelijk. We zijn voor dát, wat de Asser bevolking graag wil en wat goed is voor de stad. Assenaren centraal! Niet alleen in het verkiezingsprogramma. Wij hebben een partijprogramma, dat actueel zal blijven, ook ná de verkiezingen, omdat het naar de wens van de Asser bevolking aan te passen is. Om dat te controleren staat ASSEN CENTRAAL tussen onze inwoners. Zelf heb ik dat al jaren gedaan in mijn positie als gemeenteraadslid. Over die jaren dank ik de kiezers voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik deed mijn best voor u en dat blijf ik doen! Onder het dak van ASSEN CENTRAAL en voor onze inwoners. Dat gebeurt niet alleen in de raadszaal, maar ook elders, bijvoorbeeld bij probleem oplossing. Een soort ombudsfunctie.

Nog even terugkomend op die foldertjes. Als je niet volgens die folders of de stemwijzer bij ASSEN CENTRAAL uitkomt, laat dan even weten, waarom niet. Mogelijk heb je dan een tip voor ons, waarmee we iets moeten verbeteren. Daar staan we open voor. Niet alleen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, maar ook daarna.

Als kennismaking kan ik melden, dat ik geboren en getogen Assenaar ben. Ik ken de stad. Als stadsgids bij de Asser Historische Vereniging is kennis van de stad handig. Sportliefhebber. Actief en passief. Ik organiseerde 42 jaar lang het toernooi om de Asser Veteranen Cup, maar hield mij ook jaren bezig met 7tegen7-toernooien voor clubs in en rond Assen. Momenteel train ik de walking-football-groep bij Asser Boys en ik speel zelf bij de FC Groningen Oldstars. In het verleden werkte ik als mentor bij het toenmalige Licht en Kracht, het huidige GGZ Drenthe. Was werkzaam bij de vakbond AbvaKabo FNV. Er volgde een overstap naar de financiële wereld als adviseur. Momenteel zit ik in de bondsraad van de Consumentenbond en in het bestuur van de Stichting Seniorenbouw Noord-Nederland. En natuurlijk de Asser gemeenteraad. Dat is mijn lust en mijn leven. Dat hoop ik in de komende jaren te mogen voortzetten. Dat kan, als U daar voor kiest! Nummer 2 op de lijst ASSEN CENTRAAL.

Mag ik op u rekenen?

Luc Rengers

Fractie Penningmeester
Lijst 10, kandidaat #2
Lucrengers@gmail.com
0654345600