Op deze website kunt u de meest recente informatie zoals het partijprogramma, kandidatenlijst, statuten, informatie over het verkrijgen van lidmaatschap en donaties.

Rainaldo Boor

Ik ben Rainaldo Boor, 50 jaar jong en ik woon met veel plezier op de grens van de Lariks en de Molukse Wijk in Assen. Ik werk als beoordelaar bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ik heb een passie voor koken (vooral de Indonesische keuken), lezen en wandelen. Ik hoop voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse te gaan lopen.

In het verleden heb ik jarenlang gewerkt als presentator bij Omroep Assen en kwam zo in de gelegenheid om de lokale politiek van dichtbij te volgen. Wat me toen al opviel is, dat er toen (en nu nog steeds) gesproken werd over Assenaren en de overheid. Ik ben van mening, dat die twee samen moeten gaan!

De gemeente is van de Assenaren en via de gemeenteraad kunnen we dat vorm geven. Dus niet klagen, maar stemmen en aanpakken!

Zo wil ik mij inzetten om met name de jeugd van Assen meer ruimte te geven. Figuurlijk door ze ruimte te geven eigen initiatieven te ontwikkelen en letterlijk door een ontmoetingsplek in het centrum mogelijk te maken. Zulke plekken zijn er al in sommige wijken, maar dat mogen er nog wel meer worden. In een stad als Assen mag bovendien een waardig poppodium niet ontbreken. De zelfwerkzaamheid onder de jongeren zal tot uitdrukking komen met de vestiging van Jimmy’s.

Maar bovenal wil ik, zoals de filosofie van ASSEN CENTRAAL is, luisteren naar wat Assenaren willen. Ik sta open voor jullie suggesties. Want samen maken we de stad!

Rainaldo Boor

Plaatsvervangend raadslid